StampoBaby, domácí mazlíčci
    StampoBaby, domácí mazlíčci
    StampoBaby, domácí mazlíčci
    StampoBaby, domácí mazlíčci
    StampoBaby, domácí mazlíčci
    StampoBaby, domácí mazlíčci

    StampoBaby, domácí mazlíčci

    ALA03801
    Dostupnost: Na dotaz
    409 Kč

     

    Produkty skladem doručíme do 3 dnů

     

    Možný osobní odběr na pobočce

     

    Dárek k nákupu nad 2000 Kč

     

    4 ergonomicky tvarovaná razítka + modrá (resp. jiná příslušná) razítkovací poduška. Snadný úchop, hluboká textura. Velikost motivů: cca 4 cm. Velikost obtisku: 5 cm

    První výtvarná hračka, kterou snadno uchopí batole od cca 1 roku. Děti v tomto věku začínají říkat první slovíčka. Motivy razítek respektují tuto slovní zásobu a umožňují celou škálu společných interaktivních činností.

    Nechte dítě obtisknout obrázek. Pojmenujte ho. Motivujte dítě, aby obrázek obtisklo ještě jednou – co je ještě na obrázku? Stimulujte rozvoj slovní zásoby, rozvíjejte smysl pro detail od nejútlejšího věku. Využijte kruhovou kreaci – obtiskněte obrázek ještě jednou. Kolik máte zvířátek? Vyberte další razítko. Jaké je tam zvířátko?
    Připravte si pastelky, nevyberte jenom jednu, maximálně však tři barvy. Nerozptylujte dítě zbytečně záplavou barev. Vybarvěte zvířátko, nebo jeho prostředí. Pojmenujte barvu, kterou jste použili. Jakou barvu má travička, jakou zvířátko?

    Skvělým doplňkem jsou i plnící štětce s nádržkou na vodu, které nepotřebují žádné kelímky. Doporučujeme vodové barvy od Faber Castel, ze kterých lze vybrat jenom jednu barvu. Na štětec dítě nemusí tlačit a práce s barvou ho naplno zaujme. Barvu vždy pojmenujte. Komentujte slovně co dítě pávě dělá.

    Součástí balení je inkoustem napuštěná razítkovací poduška. Inkoust je testovaný jako zdravotně nezávadný. Lze ho snadno umýt i vyprat. Po použití polštářek zavírejte a ukládejte víčkem dolů. Tak bude poduška vždy připravena k razítkování.

    Razítka po skončení práce můžete očistit vlhčenými ubrousky. Zapojte i děti a představte tuto aktivitu jako součást hry. Uvidíte, jak moc je to bude bavit! Razítka pak můžete ještě umýt pod vlažnou vodou.
    TIP: Razítka lze využít také na textílie i do samotvrdnoucích hmot. Pokud máte i starší děti, určitě se do tvoření rády zapojí také!

    Věk
    1 - 2 roky
    2 - 3 roky
    3 - 4 roky
    4 - 5 let
    Materiál
    Plast nebo guma
    ALA03801
    Komentáře (0)
    Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

    🔖Jarní výprodejová akce je tu! Nepropásněte SLEVY AŽ - 50 %🔥

    Produkt přidán do seznamu přání