4 zvířátkové hry od Lucie Ernestové
    4 zvířátkové hry od Lucie Ernestové
    4 zvířátkové hry od Lucie Ernestové
    4 zvířátkové hry od Lucie Ernestové
    4 zvířátkové hry od Lucie Ernestové
    4 zvířátkové hry od Lucie Ernestové

    4 zvířátkové hry od Lucie Ernestové

    LCE3ZVHR
    Dostupnost: Na dotaz
    260 Kč

     

    Produkty skladem doručíme do 3 dnů

     

    Možný osobní odběr na pobočce

     

    Dárek k nákupu nad 2000 Kč

     

    Leporelo stolních her pro zábavné učení ZVÍŘÁTEK A LOGOPEDIE s kostkou a figurkami pro děti od 3 let.

    Na svět přišly 4 ZVÍŘÁTKOVÉ HRY pro děti od 3,5 let. S velkým nadšením jsem kreslila mladšího sourozence k 4 PŘÍRODOVĚDNÝM HRÁM a parťáka k 4 VESELÝM HRÁM. Dnes už je na světě 5 sad knížkoher, které každý rok pro velký zájem dotiskujeme.

    Jsou to hry pro předškoláky a malé školáky, které zábavnou cestou seznamují děti s domácími, divokými i exotickými zvířaty. Při jejich hraní vzniká prostor pro vytváření vlastních příběhů a vzájemné špičkování. Mají jednoduchá intuitivní pravidla a jejich těžiště je hlavně v tématech her, společné zábavě a nenásilném vzdělávání. Knižní leporelo vám velmi dobře poslouží i jako obrázková kniha na poznávání zvířat. Originálně ilustrované herní plány jsou doplněny hledačkami.

    UTÍKEJ ZAJÍCI, honí tě lišky! Jednoduchá, ale napínavá hra, kde se do poslední chvíle neví, kdo se jako zajíc dostane do cíle. Jeden hráč začíná jako zajíc a ostatní jsou lišky. Zajíc se potřebuje dostat ke své rodině do zaječího pelíšku. Cestou ho ale ohrožují lišky. Když ho nějaká liška chytí, vymění si úlohy (liška se stane zajícem a ten zas liškou). Vyhrává ten zajíc, který se jako první dostane do svého pelíšku. Pobíhání po lese všem zpestřují veselé vracečky a zkratky.

    Hra VESELÝ STATEK je klasika se zábavnými vracečkami a zkratkami pro nejmenší děti. Cílem je dojít ke ztraceným ovečkám na kopci. Cestou vás potká hromada povinností, radostí i těžkostí spojených se životem na statku. Tak hurá na cestu a pozor ať nespadnete do hnoje!

    ŘEDITEL ZOO je intuitivní hra s jednoduchými otázkami a zábavnými souboji s opicemi, které vám cestou stále berou klíče od klecí.Cestu zrychluji nebo zpomalují přenášecí políčka. Cílem hry je, aby si děti rozšířily znalosti o exotických zvířatech, tak jim s otázkami pomáhajte.

    UPOVÍDANÍ PAPOUŠCI je hra, jejíž těžiště můžete přesunovat od veselého předvádění zvířat a věcí až po zábavné trénování logopedie. Určitě se pobavíte při předvádění vyděšené slepice nebo koktavé vrány. Hru můžete používat jako pomocníka v logopedii, místo dramatického předvádění opakujete předepsané logopedické slabiky tolikrát, kolik jste hodili kostkou.

    Všechny hry mají jednoduchá pravidla a vše, co potřebujete, je jen figurka pro každého hráče a kostka, které jsou součástí leporela. Vymyslela jsem vlastní konstrukci her, která je skladná a vhodná na cesty. Knížkohru si poskládáte pro každou hru dle potřeby.

    Věk
    3 - 4 roky
    4 - 5 let
    5 - 6 let
    Materiál
    Papír
    LCE3ZVHR
    Komentáře (1)
    Známka
    Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

    🏷️SLEVOVÁ AKCE -10 % na všechny praktické pomůcky pro samostatné dítě. Ušetřete ještě dnes!

    Produkt přidán do seznamu přání