TOP hračky v eshopu

Vybírejte TOP hračky a vzdělávací pomůcky z našeho e-shopu, které zaručeně udělají radost nejen dětem, ale i vám. Pro ještě pohodlnější nákup jsme seskupili nejprodávanější produkty našeho e-shopu na jedno místo a vy tak můžete objevovat kvalitu a smysluplnost spolu s námi bez zdlouhavého hledání.

  • Odbočte od mainstreamu a dopřejte svým dětem kvalitní a smysluplné hračky, které budou milovat!

Nenechte se strhnout marketingovými lákadly a nekupujte hračky, o kterých vy i vaše děti budete vědět jen tehdy, pokud na ně v noci nešťastnou náhodou šlápnete, kterých si všimnete jen pokud omylem začnou hrát některou z hlasitých melodií a u kterých se modlíte, aby zůstaly zapomenuty u babičky, nebo na návštěvě u známých, kam jezdíte pouze jednou za rok. Nad výběrem jednotlivých produktů se zodpovědně zamýšlíme.

V naší nabídce tak nenaleznete nic, co bychom nenabídli vlastním dětem a s čím máme sebemenší problém. Ručíme tak za TOP kvalitu, smysluplnost, exkluzivitu a estetičnost jednotlivých hraček, a to jak pro maličká miminka, školkové děti i děti školou povinné.

  • Dopřejte svým dětem ty nejkvalitnější hračky, které jim zaručí ten správný vývoj!

Pečlivě, s ohledem na kvalitu, bezpečnost, smysluplnost a zábavu jsme vybrali produkty, které podpoří celostní rozvoj vašich dětí, inspirují je k nejrůznějším aktivitám a budou se k nim s láskou vracet.

Exkluzivně u nás tak naleznete hračky a vzdělávací pomůcky, které podpoří rozvoj:

jemné motoriky,

smyslového vnímání,

slovní zásoby,

logického uvažování,

didaktického myšlení,

kreativity,

samostatnosti,

nezávislosti.

  • Neztrácejte čas s nevhodnými hračkami! Dopřejte dětem produkty, které jsou kvalitní, smysluplné a posunou je vpřed.

Umožněte dětem růst a stát se nezávislými, samostatnými a především šťastnými bytostmi. To vše za pomoci TOP hraček, které naleznete pouze u nás, které si děti zamilují a nenechají je bez povšimnutí zapadlé v koutě.

A na co si dát při výběru té správné hračky dbát především?

  • Dejte přednost kvalitě nad kvantitou. Dítě zahlcené velkým počtem hraček se nedokáže soustředit ani na jednu z nich a nudí se. 
  • Berte ohledy na zájmy dítěte a jeho aktuální preference. Nesnažte se dítko “násilím” přimět ke hře, která jej neláká. Třeba si k ní nalezne cestu déle.
  • Zaměřte se na oblast, kterou chcete momentálně u dítěte rozvíjet (motorika, slovní zásoba, samostatnost,...). Hračky a vzdělávací pomůcky jsou u nás připraveny pro děti nejrůznějších věkových kategorií. 
  • Ujistěte se, že vybíráte z kvalitních materiálů a bezpečných hraček.

Pokud si nejste s výběrem jistí, tápete, co je a co není vhodné zrovna pro vaše milované dítko, s výběrem vám moc rádi pomůžeme. Dbáme na osobní a přátelský přístup, ekologické balení vašich objednávek a snažíme se vám vyjít vstříc také s rychlostí jejich odeslání. Také v tom vidíme smysluplnost naší MontessoriHračky.cz cesty.

Chtěli byste poradit s konkrétním výběrem pomůcek a hraček? Nebo doplnit více informací? Neváhejte se na nás obrátit na telefonním čísle +420776499527, nebo na email: info@montessorihracky.cz.

Pomohl vám tento článek? Přejděte na další, nebo se přihlaste k odběru newsletteru a žádný vám už neuteče!

Inspirujte se TOP produkty z našeho eshopu

Vybírejte TOP hračky a vzdělávací pomůcky z našeho e-shopu, které zaručeně udělají radost nejen dětem, ale i vám ...

Více
Doporučení a recenze produktů
Monika Šandová
44 views

Konec lžím: Co je a co není Montessori?

Hračky velmi často nesou punc “Montessori” jen z hlediska dobře vytvořené marketingové strategie. Ačkoliv je na trhu mnoho ...

Více
Doporučení a recenze produktů
Monika Šandová
307 views

Nejlepší samolepkové knížky pro děti

Samolepkování pomáhá nenásilně rozvíjet jemnou motoriku a koordinaci oko-ruka, posiluje koncentraci a schopnost soustředit se, podporuje tvůrčí myšlení, učí o různých tématech ...

Více
Doporučení a recenze produktů
Monika Šandová
871 views

Jak na sensory play (smyslové hraní)

Sensory play je hravé učení, u kterého dítko zapojuje všechny své smysly, poznává různé textury, experimentuje s vůněmi, učí se rozlišovat barvy či tvary a rozvíjí svou kreativitu, fantazii ...

Více
Doporučení a recenze produktů
Monika Šandová
3167 views

💚 Nakupujte smysluplně ty nejlepší hračky pro správný vývoj dítěte. Pouze nyní AKCE na dopravné již od 54 Kč! 🚛

Produkt přidán do seznamu přání