Cesta kolem světa - Vůně zemí
    Cesta kolem světa - Vůně zemí
    Cesta kolem světa - Vůně zemí
    Cesta kolem světa - Vůně zemí
    • Doporučené

    Cesta kolem světa - Vůně zemí

    SSP139
    Dostupnost: Na dotaz
    1 125 Kč

    Vydejte se na cestu kolem světa a poznávejte celkem 31 originálních vůní!

     

    Produkty skladem doručíme do 3 dnů

     

    Možný osobní odběr na pobočce

     

    Dárek k nákupu nad 2000 Kč

     

    Během kooperativní hry Cesta kolem světa - Vůně zemí, pocházející z dílny francouzské značky Sentosphere, budou hráči hádat cestovní destinace dle vůně, které dokáží připomenout zeměpisnou polohu, barvu a nebo dokonce to co představují.

    Hra obsahuje celkem 70 cestopisných obrázků pořízených po celém světě a 31 typických vůní. Některé z asociací lze snadno rozpoznat (například vůně levandule pro francouzskou oblast Provence), jindy musí být hráč kreativní (vůně citronové trávy, nebo řas), jelikož vůně není vždy spojena se stejnými nápady hráčů. 

    Připravte se na báječné smyslové dobrodružství přáteli, nebo s rodinou a užijte si spoustu zábavy!

    Obsah sady:

    • 70 cestopisných obrázků
    • 31 vůní
    • 1 hrací deska
    • 12 číselných karet
    • 3 penalizační žetony
    • pravidla hry

    Vůně prezentované ve hře: hruška, banán, exotické ovoce, moruše, jahoda, pomeranč, lískový ořech, stromový mech, máta, strom, houby, citronová tráva, tráva, horká čokoláda, skořice, čaj, mléko, kari, chléb, modrý hyacint, růže, vět diadém, levandule, orientální vůně, zvířata, kůže, ryby, oceán, dřevo, kadidlo, kameny

    Pachové kapsle mají záruku minimálně 2 roky, ale mohou vydržet mnohem déle, pokud je po každém použití uzavřete správným uzávěrem. Udržujte tuto hru daleko od zdroje tepla.

    Někdo, kdo není zvyklý používat svůj nos, může zjistit, že rozpoznání po čichu může být obtížné. Garantujeme vám však, že s trochou tréninku to půjde velmi snadno! Tipy:

    • Zkuste vůni kategorizovat: Je sladká? Slaná? Ovocná? Květinová? Dřevnatá?...
    • Zkuste si zapamatovat, na co vás tato vůně přiměje. Náš čich je vlastně ten, který je nejvíce spojen s naší pamětí! Jednoduchá vůně vás může přimět myslet na roční období (jahody v létě), osobu (babiččina citronová vůně), oblíbené jídlo (kari), příchuť jogurtu, vůni smetany, místo atd. Vytvoření tohoto odkazu automaticky pomůže pojmenovat pach, který se snažíte rozpoznat. Také vůně jsou jako barvy. Například odstínů zelené je tolik, kolik je jablečných vůní! Zelené jablko nevoní přesně jako červené jablko, které voní jinak než jablečná omáčka nebo jablečný koláč! 

    Vhodné pro děti od 8 let

    Štítky
    Doporučené
    Věk
    6 let +
    Materiál
    Plast nebo guma
    SSP139
    Komentáře (0)
    Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

    🔖Jarní výprodejová akce je tu! Nepropásněte SLEVY AŽ - 50 %🔥

    Produkt přidán do seznamu přání