Výhodné Montessori balíčky pro vaši školku

Jste Montessori nadšenec? Možná jste se právě pustili do nelehké mise a plníte si svůj sen o vlastní Montessori školce. Teorii máte v malíku, jste odhodlaní, máte prostory i lektory, chybí jen ten poslední krůček k dokonalosti. Jak vybavit třídu. Respektive – čím vším třídu ze začátku vybavit.

Je jasné, že Montessori školka může jen těžko fungovat bez Montessori pomůcek. Musíte je mít, i kdybyste měli jít cestou postupných nákupů a dovybavování na fáze. Uvědomujeme si, že Montessori pomůcky jsou nákladnou položkou ve vašem rozpočtu, mějte ale na mysli, že se jedná o bezkonkurenčně kvalitní produkty, nejčastěji vyrobené ze dřeva, které vás nejspíš přežijí. Troufale můžeme říct, že se jedná o jednorázový náklad.

Nemusíte mít všechno hned, i když pěkně vybavená Montessori třída je pastvou pro oči. Pokud ale nemáte štědrého sponzora, nevyhnete se nakupování v menších sériích. A přesně na vás jsme mysleli, protože vašim potřebám rozumíme a chceme vám vaši Montessori dráhu co nejvíce usnadnit. Připravili jsme speciální nabídku pro školky. A pokud vám i tato bude malá, napište nám a balíček pro vaše potřeby vyladíme na míru! Naše odborné zkušenosti s Montessori pomůckami vás nenechají na holičkách, nebojte.

TOP výběr Montessori pomůcek pro školky za speciální ceny

Protože nám dělá vaše smysluplná práce s dětmi radost, připravili jsme několik tematických a cenově zvýhodněných balíčků, které v sobě ukrývají základní Montessori pomůcky. Tyto vám s čistým svědomím doporučíme jako školkový must-have

Možná stojíte v prázdné třídě a tápete, co koupit jako první. V tomto případě bychom doporučili začít se základním balíčkem Montessori pomůcek. Složení jsme konzultovali s odborníkem a najdete v něm ty nejprověřenější pomůcky všech dob, stěžejní Montessori materiál, jako jsou červenomodré tyče, růžová věž, hnědé schody, barevné destičky nebo perlový materiál. Ale také něco z matematiky, biologie a zoologie, geografie nebo smyslové výchovy. Celkem 25 pomůcek už vám ve školkové třídě pokryje prvotní potřebu.

Pokud je váš rozpočet velkorysejší, určitě sáhněte rovnou po rozšířené sadě Montessori pomůcek. Obsahuje výše zmíněný základ a jeho rozšíření. To už je moc pěkná (a řekli bychom dostatečná) zásoba do začátku. Navíc ji koupíte za mnohem lepší peníze, než kdybyste kupovali všechny pomůcky zvlášť. Tady máte jistotu, že za své peníze dostanete to nejlepší, co by vám Maria Montessori mohla sama nabídnout.

Matematika, nebo zeměpis? Zvýhodněné balíčky podle oblastí

Dejme tomu, že fungující základ už máte a cítíte, že potřebujete ještě zabrousit do konkrétní oblasti. Chcete děti přirozeně vzdělávat v oblasti matematiky, biologie nebo jazyka? Patrně se nevyhnete nákupu konkrétních Montessori pomůcek, které danou oblast rozvíjejí. Montessori balíček matematika obsahuje 25 úžasných pomůcek na rozvoj logické a matematické mysli a porozumění matematickým operacím. Biologický balíček nebo zeměpisný Montessori balíček zase zaujme všechny malé a zvídavé objevitele.

Montessori jesličky? Balíček pomůcek pro batolata

Třeba zrovna nepřipravujete Montessori školku, ale chystáte projekt pro rodiče s dětmi. Máte v plánu zřídit místo, kde se budou rodiče se svými kojenci a batolaty seznamovat s Montessori prostředím. I pro vás máme řešení. Speciální základní balíček pomůcek pro batolata. Tato sada obsahuje pomůcky zaměřené na nejoblíbenější aktivity u malých dětí — vkládání, navlékání a třídění. Balíček jsme doplnili o základní sestavu figurek Safari Ltd., zvířat z farmy, a věřte, že o zábavu bude postaráno. Pokud vás zajímá téma Montessori pomůcek pro nejmenší podrobněji, začtěte se do našeho článku na blogu. Umíme dodat také balíčky z oblasti praktického života nebo smyslové výchovy.

Rady a tipy od nás

Možná se v Montessori pomůckách dobře orientujete, nebo už jste v dřívějšku něco pořídili, proto si chcete balíček seskládat sami. Tomu rozumíme a proto vycházíme i těmto přáním vstříc. Pokud máte jasnou představu a přejete si vytvořit balíček na míru, neváhejte se na nás obrátit, upravíme balíček podle vašich potřeb.

Rádi si řešíte věci po svém? Pročtěte si na blogu komplexní článek Jak správně vybírat Montessori pomůcky, určitě vás pošle správným směrem a třeba si i nákup Montessori pomůcek uděláte zcela ve své režii.

Jestli jste opravdu začátečník a zajímá vás nějaká konkrétní oblast Montessori vzdělávání, na blogu najdete podrobně zpracovaná témata včetně doporučení vhodných pomůcek.

Zaujalo vás dnešní téma a chtěli byste poradit s konkrétním výběrem Montessori pomůcek? Nebo doplnit více informací? Na Montessori pomůcky jsme odborníci, proto se na nás neváhejte obrátit na telefonním čísle +420776499527, nebo na email: info@montessorihracky.cz.

Pomohl vám tento článek? Přejděte na další, nebo se přihlaste k odběru newsletteru a žádný vám už neuteče!

Jak na sensory play (smyslové hraní)

Sensory play je hravé učení, u kterého dítko zapojuje všechny své smysly, poznává různé textury, experimentuje s vůněmi, učí se rozlišovat barvy či tvary a rozvíjí svou kreativitu, fantazii ...

Více
Doporučení a recenze produktů
Monika Šandová
24 views

ReKrabice aneb Předcházíme vzniku odpadu

Nadchla nás myšlenka projektu, který, nejen že šetří naše lesy, ale zároveň předchází vzniku nového odpadu, který Zemi rozhodně nepřispívá ...

Více
Doporučení a recenze produktů
Monika Šandová
55 views

Top pomůcky a hračky pro děti s autismem

Práce s autistickými dětmi bývá mnohdy obrovskou výzvou, avšak díky vhodně zvoleným metodám a kvalitním pomůckám, či hračkám ...

Více
Doporučení a recenze produktů
Monika Šandová
193 views

Tipy na aktivity pro samostatné dítě

Rozlučte se s výmluvami a dejte stopku všem pochybnostem a překážkám. Pojďte do toho s námi právě teď. Vychovejte samostatné a nezávislé dítě. Máme pro vás tipy na aktivity ...

Více
Doporučení a recenze produktů
Monika Šandová
439 views

🌍 Oslavte s námi DEN ZEMĚ a nakupujte ekologické hračky PlanToys se slevou - 20 %.💙 Akce platí pouze do konce dubna!

Produkt přidán do seznamu přání