Když jsme v květnu 2011 zakládali tento obchod, upřímně jsme doufali, že díky tomuto kroku budeme moci být užiteční. Okolo nás je tolik inspirativních projektů, nápadů, aktivních lidí… všichni ovlivňují své okolí a mění svět pro ostatní!A my chceme tyto iniciativy podpořit!

Proto chceme určitě vyzvat všechny z vás, kdo děláte něco užitečného pro děti okolo vás, nebojte se nás oslovit... :)

ISNA-MSE

Nestátní nezisková organizace ISNA-MSE poskytuje služby v rámci tří oblastí. Vzdělávání prostřednictvím Institutu Snoezelen - MSE, Komunitní a poradenské centrum Bílá Medvědice, kde pracovníci poskytují sociální, psychologickou a speciálně pedagogickou podporu v rámci SPOD.

Více
135 views

Slezská diakonie

Poradna rané péče DOREA Slezské diakonie v Brně pomáhá rodinám s dětmi s mentálním nebo kombinovaným postižením v celém Jihomoravském kraji. Služba je převážně terénní, probíhá v domácím prostředí, a je určena dětem od narození do 7 let. 

Více
173 views

Miniškolka Letadélko

Soukromá miniškolka rodinného typu pro děti od 1,5 - 6 let, jejíž největší prioritou je vzdělávání dětí v každém směru a individuální přístup, se nachází v Liberci. Do výuky zařazuje rovněž Montessori prvky.

Více
832 views

Sázíme stromy, z.ú.

Tým lidí, jehož hlavním posláním je obnova a výsadba nových alejí stromů, sázení remízků, doplňování stromů do sadů a sázení stromů, či keřů všude tam, kde to dává smysl. 

Více
759 views

Rehabilitace Klubíčko s. r. o.

Dětská rehabilitace a ergoterapie Klubíčko se sídlem v Ústí nad Labem pomáhá dětem všech věkových kategorií a s různým typem postižení.

Více
1365 views

Jesle Kids Way

Dětská skupina Jesle Kids Way v Horních Jirčanech je určena pro děti již od 1 roku do 6 let, které zde naleznou respektující přístup a bezpečné prostředí v rodinném domě s rozlehlou zahradou s herními prvky.

Více
603 views

Ekocentrum Huslík, Poděbrady

Ekocentrum Huslík je místo, kde se léčí zvířata a odkud se zvířata mohou vracet zpět do přírody. Místo pro vzdělávání dětí a šíření pozitivního přístupu k ochraně přírody.

Více
908 views

Hravá skupinka z.s.

Hravá skupinka vychází z hesla "Respektovat a být respektován", vychovává děti bez TV a PC a jejím cílem je vytvořit pro děti prostředí, ve kterém se budou cítit bezpečně a šťastně. Důležité je pro ně vybudování vztahu ke zvířatům a přírodě.

Více
829 views

Nošenky z Plzně

Nošenky z Plzně je skupina plzeňských maminek, které se vzájemně podporují na komunitní úrovni, poskytují poradenství a osvětu nejen v oblasti ergonomického nošení, ale i kontaktního stylu rodičovství a respektujícího přístupu ve výchově.

Více
970 views

Jesle a školka Medvědi Kolín

Jesle a školka Medvědi Kolín provozuje jesličky zaměřené na Montessori pedagogiku a školku zaměřenou na výuku angličtiny ve spolupráci s jazykovou školou.

Více
2862 views

Přírodní klub Mraveniště

Přírodní klub Mraveniště vznikl z podnětu rodičů dětí z Kryštofova Údolí za účelem vytvoření zařízení pro děti předškolního věku z obce Kryštofovo Údolí.

Více
1222 views

Haima Ostrava

Občanské sdružení HAIMA Ostrava působí při dětském hematoonkologickém oddělení Fakultní nemocnice v Ostravě jako sdružení rodičů a přátel dětí s poruchou krvetvorby.

Více
1511 views

Raná péče Diakonie

Sociální služba Raná péče Diakonie Stodůlky je určena rodinám pečujícím o dítě s opožděným či ohroženým vývojem nebo s mentálním, pohybovým, případně kombinovaným postižením.

Více
1711 views

MŠ Sv. Vincenta de Paul Levice

Mateřská škola sv. Vincenta de Paul sídli v blízkosti sídliště Rybníky a patří do farnosti Levice Rybníky. 

Více
1312 views

Snoezelen Olomouc

Účelem spolku je práce s rodinou, dětmi a mládeží, podpora osob pečujících a podpora dětí i dospělých se zdravotním postižením/znevýhodněním při zapojování se do společnosti, kolektivu a při řešení jejich životních situací.

Více
1569 views

🏷️SLEVOVÁ AKCE -10 % na všechny praktické pomůcky pro samostatné dítě. Ušetřete ještě dnes!

Produkt přidán do seznamu přání